Min nya TATT

Ja jag vet fram till för ett år sedan var jag så anti TATT, men hundar kan lära sig mycket! Så efter MAXIMUS på högra armen, blev det ett enkelt monogram på bokstäverna VT nää inte VÅR TERMINEN utan VANESSA och THEODOR mina fina barn! frågan alla alltid ställer är GÖR DET ONT? Tja det enkla svaret är väll JA! Men det är klart överkomligt tycker jag! Det var Mia på FLASCH FIGHTERS ute i Hägersten som gjorde den här gadden på mig. Hon har hållit på i snart 30 år och hon lärde sig av DoC Forest som är en legend i Tatt svängen.

Ja ha då var det dags för TATT nr 2 och nej det är inte kort för VÅR TERMIN utan mina underbara barns namn VANESSA och THEODOR gaddade gjorde Mia på FLASH FIGHTERS TATTO i Hägersten 08 18 17 87 Tvär nöjd!

Mitt Kjesar mynt blev TATT nummer 1

Kjejsar MAXIMUS 352 AC

Kjesar Maximus 352 AC i renaste guld det här myntet pryder min högra arm i form av en gadd som Jens gjort på mig. Vill du se vad Jens har gjort för gaddar går du in på http://www.circletattoo.com

Så här landade MAXIMUS till slut på min högra arm. Myntet är i rent guld är slaget c:a 350AC och det är ett väldigt viktigt mynt för mig.